11-та меѓународна научна конференција “Науката и уметноста во услови на пандемија”

Известување за обврската за уплата на рата од годишната школарина
септември 13, 2021
ВАЖНО СООПШТЕНИЕ – Факултетот за стоматологија
септември 27, 2021
Прикажи ги сите

11-та меѓународна научна конференција “Науката и уметноста во услови на пандемија”

Почитувани,
на Европски Универзитет – Скопје на ден 24.09.2021 со почеток во 10 : 30 часот ќе се одржи единаесетта меѓународна научна конференција “НАУКАТА И УМЕТНОСТА ВО УСЛОВИ НА ПАНДЕМИЈА”.
Мисијата, целите и темите на конференцијата може да ги најдете на линкот во прилог.
Конференцијата ќе се реализира со почитување на сите протоколи и мерки за заштита од вирусот ковид – 19.
Ве очекуваме,
Со почит,

Организационен одбор