ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ ВО СЕПТЕМВРИСКА СЕСИЈА 2020/21

Моден настан EXPO.30
август 23, 2021
ФИ распоред септемвриска испитна сесија – академска 2020-2021
август 30, 2021
Прикажи ги сите

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ ВО СЕПТЕМВРИСКА СЕСИЈА 2020/21

Почитувани студенти,

Пријавувањето на испитите од септемвриската испитна сесија во академската 2020/21 година ќе се врши on-line во периодот од 23.08 до 27.08.2021 година.

Согласно глобалниот календар на активности, полагањето на испитите ќе се спроведе во периодот од 06.09 до 17.09.2021 година,.

За информации во врска со конкретните термини (датум и час на полагање), како и за тоа на кој начин ќе спроведуваат испитите – online или со физичко присуство на студентите, редовно следете ги известувањата – распоредите за полагање на официјалната веб-страна www.eu.edu.mk и социјалните мрежи.

За сите прашања, Студентската служба е достапна секој работен ден од 08:00 до 18:00 часот, на e-mail: [email protected] и на телефонските броеви 02 320 2100, 02 320 2101 и 078 482 050.

ПОСТАПКА ЗА ONLINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ЗА СЕПТЕМВРИСКА СЕСИЈА 2020/2021

Формуларот [e-Пријава] во pdf формат, прилагоден за електронско пополнување е достапен за преземање на следниот линк:

е-ПРИЈАВА ЗА ИСПИТ [формулар]

Пополнете го еФормуларот (пријава за испит) и доставете го електронски по e-mail заедно со доказ за уплатен надоместок до референтите од Студентска служба, и тоа:

1.Факултет за стоматологија

2.Факултет за стоматологија – Забни техничари

3.Факултет за економски науки

[email protected]

4.Факултет за детективи и криминалистика, и

5.Факултет за правни науки

[email protected]

6.Факултет за информатика, и

7.Факултет за арт и дизајн

[email protected]

Надоместокот за пријавување е 620 денари за испит. Жиро с-ка 300000002540078 Комерцијална банка АД Скопје.