Факултет за арт и дизајн – информативна online сесија

Подарување Bluetooth слушалки
јули 28, 2021
Факултет за информатика – информативна online сесија
август 4, 2021
Прикажи ги сите

Факултет за арт и дизајн – информативна online сесија

Почитувани идни студенти,
Ве известуваме дека на ден 05.08.2021 (четврток) со почеток во 11:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете одговори во врска со сите прашања кои се однесуваат на уписот и студирањето на I и II циклус студии на Факултетот за арт и дизајн. На вашите прашања ќе одговара проф. д-р Гордана Вренцоска, Декан на Факултетот за арт и дизајн.
ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ
ЕДНО СЕМЕЈСТВО, ЕДНА ВИЗИЈА
Податоци за логирање на Zoom платформата:
Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/72774655179…

Meeting ID: 727 7465 5179
Passcode: UjPJ3C

Ве очекуваме.
Студирајте Европски!