Факултет за стоматологија – информативна online сесија

ФАД – Награди и признанија
јули 28, 2021
Подарување Bluetooth слушалки
јули 28, 2021
Прикажи ги сите

Факултет за стоматологија – информативна online сесија

Почитувани идни студенти,
Ве известуваме дека на ден 29.07.2021 (четврток) со почеток во 10:30 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете одговори во врска со сите прашања кои се однесуваат на уписот и студирањето на Факултетот за стоматологија – интегрирани академски 5-год. студии по Стоматологија од I и II циклус, како и стручни студии за Забни техничари.
На вашите прашања ќе одговара асс. др. Јордан Ѓурчески.
ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ
ЕДНО СЕМЕЈСТВО ЕДНА ВИЗИЈА
Информација за логирање на Zoom платформата:
Join Zoom Meeting
Meeting ID: 734 6671 6122
Passcode: 5jVBEJ
Ве очекуваме.
Студирајте Европски!