Факултет за детективи и криминалистика – информативна online сесија

Склучен Договор за соработка со граѓанскиот Независен Синдикат на Полицијата
јули 23, 2021
ФАД – Награди и признанија
јули 28, 2021
Прикажи ги сите

Факултет за детективи и криминалистика – информативна online сесија

Почитувани идни студенти,
Ве известуваме дека денес 28.07.2021 (среда) со почеток во 11:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете одговори во врска со сите прашања кои се однесуваат на уписот и студирањето на Факултетот за детективи и криминалистика од I циклус и II циклус. На вашите прашања ќе одговара деканот проф. д-р Марјан Богданоски.

Информација за логирање на Zoom платформата:
Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/76248587726…

Meeting ID: 762 4858 7726
Passcode: 601Vss

ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ
Едно семејство, една визија