Подарување Bluetooth слушалки

Факултет за стоматологија – информативна online сесија
јули 28, 2021
Факултет за арт и дизајн – информативна online сесија
август 3, 2021
Прикажи ги сите

Подарување Bluetooth слушалки

Почитувани,
Европски Универзитет подарува Bluetooth слушалки JBL T500 на еден среќен добитник. Учеството е согласно упатствата од оваа објава:
1. Следете ја Facebook страната на Европски Универзитет @EuropeanUniversitySkopje
2. Стиснете лајк на Facebook страната на Европски и на оваа објава
3. Тагнете во коментар пријател за кој сметате дека Bluetooth слушалките ќе му бидат најмногу од корист
Периодот за учество е до 09.08.2021
СО СРЕЌА!
Европски Универзитет
Едно семејство, една визија