Склучен Договор за соработка со граѓанскиот Независен Синдикат на Полицијата

Факултет за информатика – информативна online сесија
јули 22, 2021
Факултет за детективи и криминалистика – информативна online сесија
јули 28, 2021
Прикажи ги сите

Склучен Договор за соработка со граѓанскиот Независен Синдикат на Полицијата

Европски Универзитет на ден 23.07.2021 год. склучи Договор за соработка со граѓанскиот Независен Синдикат на Полицијата, кој што овозможува поволности за лицата-членови на синдикатот и членовите на нивните семејства во текот на студирањето. На сите идни студенти-членови на НПС им посакуваме добредојде во нашето семејство.
Повеќе информации за поволностите можете да добиете во Студентската служба, секој работен ден од 08:00 – 18:00 часот, на e-mail: [email protected] и на телефонските броеви 02 320 21 00, 02 320 2101 и 078 482 050.
ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ
Едно семејство, една визија.

 

Фотографија на ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ.

Фотографија на ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ.Фотографија на ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ.