Факултетот за економски науки – информативна online сесија

Факултет за арт и дизајн – информативна online сесија
јули 20, 2021
Факултет за информатика – информативна online сесија
јули 22, 2021
Прикажи ги сите

Факултетот за економски науки – информативна online сесија

Почитувани идни студенти,
Ве известуваме дека на ден 23.07.2021 (петок) со почеток во 09:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете одговори во врска со сите прашања кои се однесуваат на уписот и студирањето на Факултетот за економски науки од I циклус и II циклус. На вашите прашања ќе одговара декан проф. д-р Александра Станковска.

Информација за логирање на Zoom платформата:
Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/78228063892…

Meeting ID: 782 2806 3892
Passcode: Ui0ksw

ЕВРОПСКИ УНИВЕРЗИТЕТ
Едно семејство, една визија