Факултет за арт и дизајн – информативна online сесија

Подарување Smartwatch
јули 16, 2021
Факултетот за економски науки – информативна online сесија
јули 21, 2021
Прикажи ги сите

Факултет за арт и дизајн – информативна online сесија

Почитувани идни студенти,
Ве известуваме дека на ден 21.07.2021 (среда) со почеток во 11:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете одговори во врска со сите прашања кои се однесуваат на уписот и студирањето на I и II циклус студии на Факултетот за арт и дизајн. На вашите прашања ќе одговара Елена Макаровска, уметнички соработник на Факултетот за арт и дизајн.
Податоци за логирање на Zoom платформата:
Join Zoom Meeting
Meeting ID: 798 7359 4979
Passcode: Jy5gfk
Ве очекуваме.
Студирајте Европски!