Подарување Smartwatch

Факултет за стоматологија – информативна online сесија
јули 15, 2021
Факултет за арт и дизајн – информативна online сесија
јули 20, 2021
Прикажи ги сите

Подарување Smartwatch

Почитувани,
Европски Универзитет подарува Smartwatch North Edge N06 на еден среќен добитник. Учеството е согласно упатствата од оваа објава:
1. Следете ја Facebook страната на Европски Универзитет @EuropeanUniversitySkopje
2. Стиснете лајк на Facebook страната на Европски и на оваа објава
3. Тагнете во коментар пријател за кој сметате дека часовникот ќе му биде најмногу од корист
Периодот за учество е до 31.07.2021
СО СРЕЌА!
Европски Универзитет
Едно семејство, една визија