Подарување 2 ФФМ дресови

ФС распоред јунска испитна сесија – летен семестар 2020-2021
јуни 14, 2021
Факултет за детективи и криминалистика – информативна online сесија
јуни 22, 2021
Прикажи ги сите

Подарување 2 ФФМ дресови

Во знак на подршка на нашите фудбалери на Европското првенство, Европски Универзитет одлучи да подари два ФФМ дресови на двајца среќни навивачи.
Учеството е согласно упатствата од оваа објава:
1. Следете ја Facebook страната на Европски Универзитет @EuropeanUniversitySkopje
2. Стиснете лајк на Facebook страната на Европски и на оваа објава
3. Тагнете во коментар пријател со кој заедно навивате.
Периодот за учество е до 20.06.2021
Заедно навиваме за Македонија !!! ❤ 🇲🇰 ⚽️