Факултет за економски науки – информативна online сесија

Факултет за детективи и криминалистика – информативна online сесија
април 13, 2021
ON-LINE СИМПОЗИУМ СО МЕЃУНАРОДНО УЧЕСТВО “ИНФЕКЦИЈА И ТРЕТИРАЊЕ НА ИНФЕКЦИЈА ВО СЕКОЈДНЕВНАТА СТОМАТОЛОШКА ПРАКТИКА”
април 16, 2021
Прикажи ги сите

Факултет за економски науки – информативна online сесија

Почитувани идни студенти,
Ве известуваме дека на ден 16.04.2021 (петок) со почеток во 10:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете одговори во врска со сите прашања кои се однесуваат на уписот и студирањето на Факултетот за економски науки од I циклус и II циклус. На вашите прашања ќе одговара декан проф. д-р Александра Станковска.
Информација за логирање на Zoom платформата:
Meeting ID: 762 4368 2792
Passcode: R6s6ZQ