Факултет за стоматологија – информативна online сесија

Факултет за арт и дизајн – информативна online сесија
април 2, 2021
Работна посета на Факултетот за стоматологија на Акдениз Универзитет
април 7, 2021
Прикажи ги сите

Факултет за стоматологија – информативна online сесија

Почитувани идни студенти,
Ве известуваме дека на ден 08.04.2021 (четврток) со почеток во 13:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете одговори во врска со сите прашања кои се однесуваат на уписот и студирањето на Факултетот за стоматологија – интегрирани академски 5-год. студии по Стоматологија од I и II циклус, како и стручни студии за Забни техничари.
На вашите прашања ќе одговараат:Деканот на Факултетот за стоматологија – доц. д-р Катерина Василева Гешоска, доц. д-р Ана Белазелковска Грежловска и асс. др. Јордан Ѓурчески.
Информација за логирање на Zoom платформата:
Meeting ID: 791 7389 9358
Passcode: C61udR
Ве очекуваме.
Студирајте Европски!