Факултет за информатика – информативна online сесија

Работна посета на Факултетот за стоматологија на Акдениз Универзитет
април 7, 2021
ФДК распоред априлска испитна сесија – летен семестар 2020-2021
април 8, 2021
Прикажи ги сите

Факултет за информатика – информативна online сесија

Почитувани идни студенти,

Ве известуваме дека на ден 09.04.2021 (петок) со почеток во 13:00 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете одговори во врска со сите прашања кои се однесуваат на уписот и студирањето на Факултетот за информатика од I циклус. На вашите прашања ќе одговара доц. д-р Игор Лазов.

Информација за логирање на Zoom платформата:

Join Zoom Meeting
https://us04web.zoom.us/j/77088249544?pwd=aG5wY3hDbWdDSGFPY1d1WkV4OGtkZz09
Meeting ID: 770 8824 9544

Passcode: HNTfg0

Ве очекуваме.
Студирајте Европски!