ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ ДИПЛОМИ

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПОЧЕТОК НА АКАДЕМСКАТА 2020/2021 ГОДИНА
септември 30, 2020
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА ИСПИТИ ЗА ОКТОМВРИСКА СЕСИЈА 2019/20
октомври 1, 2020
Прикажи ги сите

ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА ДОДЕЛУВАЊЕ ДИПЛОМИ

Почитувани дипломирани/магистрирани студенти,

Доделувањето на дипломите за завршено високо образование од I и II циклус ќе се одржи на ден 01.10.2020 (четврток), според следниот распоред:

  • Факултет за економски науки, 10:00 часот, предавална 107 ;
  • Факултет за арт и дизајн, 10:30 часот, предавална 108 ;
  • Факултет за информатика, 11:00 часот, предавална 107 ;
  • Факултет за детективи и криминалистика, 11:30, предавална 108 ;
  • Факултет за правни науки, 12:00 часот, предавална 107.

Ве молиме да се придржувате кон утврдените мерки и протоколи за превенција од ширење на COVID-19, истакнати на влезот од Универзитетот.

Носењето лична заштитна опрема која го покрива носот и устата (заштитна маска/марама) е задолжително. На лицата без лична заштитна опрема нема да им биде дозволен влез.

Ве очекуваме!