Факултет за детективи и криминалистика – информативна online сесија

ФАД распоред априлска испитна сесија – летен семестар 2020-2021
април 12, 2021
Факултет за економски науки – информативна online сесија
април 14, 2021
Прикажи ги сите

Факултет за детективи и криминалистика – информативна online сесија

Почитувани идни студенти,
Ве известуваме дека на ден 15.04.2021 (четврток) со почеток во 12:30 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете одговори во врска со сите прашања кои се однесуваат на уписот и студирањето на Факултетот за детективи и криминалистика од I циклус и II циклус. На вашите прашања ќе одговара деканот доц. д-р Александар Нацев.
Информација за логирање на Zoom платформата:
Meeting ID: 775 3936 7253
Passcode: UCN1eY