Факултет за арт и дизајн – информативна online сесија

УПИСИ 2021/22 – ПОВОЛНОСТИ ВО М.АПРИЛ
април 1, 2021
Факултет за стоматологија – информативна online сесија
април 7, 2021
Прикажи ги сите

Факултет за арт и дизајн – информативна online сесија

Почитувани идни студенти,
Ве известуваме дека на ден 02.04.2021 (петок) со почеток во 12:30 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете одговори во врска со сите прашања кои се однесуваат на уписот и студирањето на I и II циклус студии на Факултетот за арт и дизајн. На вашите прашања ќе одговара проф. д-р Гордана Вренцоска, редовен професор по визуелна уметност и дизајн и Декан на Факултетот за арт и дизајн.
Податоци за логирање на Zoom платформата:
Join Zoom Meeting
Meeting ID: 759 1643 2780
Passcode: 52y1ZN
Ве очекуваме.
Студирајте Европски!