Факултетот за економски науки – информативна online сесија

ФС распоред прв колоквиум – летен семестар 2020-2021
март 29, 2021
ФДК распоред прв колоквиум – летен семестар 2020-2021
март 29, 2021
Прикажи ги сите

Факултетот за економски науки – информативна online сесија

Почитувани идни студенти,
Ве известуваме дека на ден 30.03.2021 (вторник) со почеток во 12:30 часот ќе се одржи информативна online сесија на која можете да добиете одговори во врска со сите прашања кои се однесуваат на уписот и студирањето на I и II циклус студии на Факултетот за економски науки.
Податоци за логирање на Zoom платформата:
Meeting ID: 773 2692 7352
Passcode: 9Nt9nE
Ве очекуваме.
Студирајте Европски!