IN MEMORIAM Проф.д-р Бојо Андрески ( 1959 – 2020 ) – Kомеморативна средба

Tренинг програма за претприемништво 
ноември 13, 2020
ИЗВЕСТУВАЊЕ ЗА СТУДЕНТИ – ON-LINE ПРИЈАВУВАЊЕ ИСПИТИ ЗА ДЕКЕМВРИСКА СЕСИЈА
ноември 30, 2020
Прикажи ги сите

IN MEMORIAM Проф.д-р Бојо Андрески ( 1959 – 2020 ) – Kомеморативна средба

IN MEMORIAM
Проф.д-р Бојо Андрески
( 1959 – 2020 )
Почитувани,
Ве известуваме дека на ден 18.11.2020 (среда) со почеток во 12:00 часот во просториите на Европски Универзитет ќе се одржи комеморативна средба во чест и сеќавање на прерано починатиот проф.д-р Бојо Андрески, идеен творец и основоположник на приватното високо образование во Македонија.
Сите пријатели и почитувачи на ликот и делото на Андрески се добредојдени.
За време на комеморативната средба ќе се почитуваат протоколите и мерките за заштита и превенција од ширење на корона вирусот.
Воедно, поради актуелната состојба со covid-19, овозможено е и online присуство на комеморацијата преку Zoom платформата, на следниот линк:
Meeting ID: 991 2445 4299
Passcode: 362786
Со почит,
Европски Универзитет Скопје