Tренинг програма за претприемништво 

ФИ распоред ноемвриска сесија и прв колоквиум во зимски семестар 2020-2021
ноември 13, 2020
IN MEMORIAM Проф.д-р Бојо Андрески ( 1959 – 2020 ) – Kомеморативна средба
ноември 16, 2020
Прикажи ги сите

Tренинг програма за претприемништво 

Tренинг програма за претприемништво 

АГОРА  – Центар за промовирање на граѓански вредности во рамките на проектот „Младински скок во бизнисот“ поддржан од Американската Амбасада во Скопје, објавува Повик до млади со бизнис идеи  за учество на тренинг програма за претприемништво. Ова е можност за студентите кои по завршувањето на своето образование планираат да започнат свој бизнис.  

По завршување на тренинг програмата, две најуспешни бизнис идеи ќе бидат финансиски поддржани со износ од 1000 УСД за започнување на сопствен бизнис. Пријавувањето е до 30 ноември 2020.

Повеќе информации и пријавување на следниот линк:

http://agora.org.mk/2020/10/30/rok-prijavuvanje/?fbclid=IwAR2l6H53t_qALKEEaCsQMjMuFyicDtsCyA-Rgnln2YL0UA0-tmoHuufE-9E