Посета на изложбата на Остен во Чифте Амам – Национална галерија

ФС распоред зимски семестар 2020-2021
октомври 2, 2020
ФИ распоред октомвриска сесија 2020-2021
октомври 16, 2020
Прикажи ги сите

Посета на изложбата на Остен во Чифте Амам – Национална галерија

Група студенти од Факултетот за арт и дизајн при Европскиот универзитет вчера ја посетија изложбата на Остен во Чифте Амам – Национална галерија. Посетата на изложбите за уметност и дизајн се редовна практика на факултетот, како дел од неговите програмски активности. Студентите ги придружуваа проф. д-р Јана Манева – Чупоска и доц. м-р Благојче Наумоски.