ИЗВЕСТУВАЊЕ

Повик за Десетта меѓународна коференција
март 26, 2020
Конкурс за упис 2020/21
април 21, 2020
Прикажи ги сите

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Почитувани студенти,

Ве известуваме дека за време на прекинот на наставниот процес, можете да ги добиете сите административни услуги од Студентска служба (издавање потврди, уверенија и сл.), преку дежурниот службеник.

Вашите барања и контакт информации доставете ги на приемниот пулт на Универзитот или електронски на e-mail адресата: [email protected]

По истите ќе биде постапено во најкраток можен рок, за што ќе добиете повратен одговор.

Контакт тел. 078 / 482 060