Повик за Десетта меѓународна коференција

ВАЖНО ИЗВЕСТУВАЊЕ
март 24, 2020
ИЗВЕСТУВАЊЕ
април 3, 2020
Прикажи ги сите

Повик за Десетта меѓународна коференција

Европски универзитет Скопје ве поканува да учествувате со ваши трудови на Десетта меѓународна научна конференција „ПАТОТ КОН УСПЕХОТ – ИНОВАЦИЈА, ИНТЕРАКЦИЈА, ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА“.

На следните линкови можат да се најдат повиците за учество на македонски и на англиски јазик.

ЛИНКОВИ:

Повик за Десетта меѓународна научна конференција – Европски универзитет, Скопје (2)

Call for the 10th International Scientific Conference (1)