Крводарителна акција

Гостин Амбасадорот на ЕУ во Македонија, Самуел Жбогар
мај 29, 2019
13-та по ред традиционална годишна изложба
јуни 1, 2019
Прикажи ги сите

Крводарителна акција

Европскиот Универзитет во соработка со Crven Krst na RM и Institut za Transfuziologija – Skopje беше организатор на крводарителна акција, каде можноста да се дарува крв за да се спаси нечиј живот ја имаа вработените на Универзитетот.
Се заблагодаруваме на сите за поддршката.