Христијан Младеновски, Факултет за арт и дизајн

Зухејр Нуредини, Факултет за детективи и криминалистика
јуни 3, 2019
Мартин Пупулковски, Факултет за стоматологија
јуни 12, 2019
Прикажи ги сите

Христијан Младеновски, Факултет за арт и дизајн

Предавањата се интерактивни и ми овозможуваат да бидам повеќе од пасивен слушател. Преку интеракција со наставниците и останатите студенти, активно учествувам во размена на информации, мислења и ставови на одредени теми од наставниот материјал.