Мартин Пупулковски, Факултет за стоматологија

Христијан Младеновски, Факултет за арт и дизајн
јуни 12, 2019
Прикажи ги сите

Мартин Пупулковски, Факултет за стоматологија

Факултетот за стоматологија обезбедува квалитетни академски студии со многу часови претклиничка и клиничка настава во современ стоматолошки клинички центар со стручен персонал од сите области на стоматологијата.