Зухејр Нуредини, Факултет за детективи и криминалистика

Басел Алсхоли, интернационален студент од Јордан
јуни 3, 2019
Христијан Младеновски, Факултет за арт и дизајн
јуни 12, 2019
Прикажи ги сите

Зухејр Нуредини, Факултет за детективи и криминалистика

Наставниот кадар е секогаш достапен, можам да комуницирам лесно и добивам дополнителни информации кога ми се потребни. Ова значително ми помогна во совладување на наставниот материјал и при изработката на стручни трудови.