Басел Алсхоли, интернационален студент од Јордан

Зухејр Нуредини, Факултет за детективи и криминалистика
јуни 3, 2019
Прикажи ги сите

Басел Алсхоли, интернационален студент од Јордан

Европски Универзитет е академска средина во која добро сум прифатен и имам целосна поддршка од секој аспект. Моето досегашно искуство како интернационален студент со студиски престој во Македонија, потврдува дека сум го направил вистинскиот избор.