News & Events

June 13, 2019

Graduation night European University

Нашите апсолвенти-наша гордост!
June 13, 2019

Blood donation action

Duis porttitor vel, eros. Mauris nec adipiscing elit. Nam sed porta eget, neque. Pellentesque fringilla neque quis blandit venenatis.
June 13, 2019

Dr. Aleksandar Natsev

Деканот на Факултетот за детективи и криминалистика д-р Александар Нацев учествуваше на настанот организиран од страна на Центарот за истражување и креирање политики и Институтот за […]