EURM

June 13, 2019

Ms. Christiana Tumena

Оваа недела во посета на Европскиот универзитет е м-р Кристиана Тумена, Еразмус координатор на Latvia Culture College од Рига, Латвија. Една од главните цели на посетата […]
June 13, 2019

Graduation night European University

Нашите апсолвенти-наша гордост!
June 13, 2019

Blood donation action

Duis porttitor vel, eros. Mauris nec adipiscing elit. Nam sed porta eget, neque. Pellentesque fringilla neque quis blandit venenatis.
June 13, 2019

Dr. Aleksandar Natsev

Деканот на Факултетот за детективи и криминалистика д-р Александар Нацев учествуваше на настанот организиран од страна на Центарот за истражување и креирање политики и Институтот за […]