Новости и настани

јуни 13, 2019

Graduation night European University

Нашите апсолвенти-наша гордост!
јуни 13, 2019

Blood donation action

Duis porttitor vel, eros. Mauris nec adipiscing elit. Nam sed porta eget, neque. Pellentesque fringilla neque quis blandit venenatis.
јуни 13, 2019

Dr. Aleksandar Natsev

Деканот на Факултетот за детективи и криминалистика д-р Александар Нацев учествуваше на настанот организиран од страна на Центарот за истражување и креирање политики и Институтот за […]