Новости и настани

ноември 1, 2019

Student Info post 3

Нов распоред за јунска сесија
ноември 1, 2019

Student Info post 2

Нов распоред за јунска сесија
ноември 1, 2019

Student Info post 1

Нов распоред за јунска сесија
јуни 13, 2019

Ms. Christiana Tumena

Оваа недела во посета на Европскиот универзитет е м-р Кристиана Тумена, Еразмус координатор на Latvia Culture College од Рига, Латвија. Една од главните цели на посетата […]