Контакт

 

Адреса

Бул. “Климент Охридски” 68, 1000 Скопје


Европски универзитет Скопје

За било какви дополнителни информации, слободно контактирајте нѐ!

Испратете ни е-маил

Јавете ни се: +389 2 320 2020

Европски универзитет Скопје