Научно-стручната работилница на тема „ЗНАЕЊЕТО И ТАЛЕНТОТ – ФУНДАМЕНТ ЗА УСПЕШНОСТ“

ФЕН втора колоквиумска сесија, зимски семестар 2023/24 – термини за полагање
декември 29, 2023
ФАД втора колоквиумска сесија, зимски семестар 2023/24 – термини за полагање
декември 29, 2023
Прикажи ги сите

Научно-стручната работилница на тема „ЗНАЕЊЕТО И ТАЛЕНТОТ – ФУНДАМЕНТ ЗА УСПЕШНОСТ“

Почитувани,ни претставува задоволство да ве поканиме да учествувате на Научно-стручната работилница на тема „ ЗНАЕЊЕТО И ТАЛЕНТОТ – ФУНДАМЕНТ ЗА УСПЕШНОСТ”, организирана од Факултетот за економски науки при Европски Универзитет Скопје. Научно стручната работилница ќе се  одржи на 20 март 2024 година.Во прилог ви го испраќаме и повикот во кој ќе ги најдете потребните насоки за научните трудовите и уметничките дела.Повикот слободно може да го испратите до вашите колеги на другите универзитети и до средните училишта во Р.МакедонијаСРЕЌНА И БЕРИКЕТНА 2024!

Повик за научно-стручна работилница на Факултетот за економски науки

Call for Scientific-Expert Workshop on Faculty of economics