Контакт / Аплицирај!

  Адреса

  Бул. “Климент Охридски” 68, 1000 Скопје


  Европски универзитет Скопје

  За било какви дополнителни информации, слободно контактирајте нѐ!

  Испратете ни е-маил

  Јавете ни се: +389 2 320 2020

  Европски универзитет Скопје


  УПАТСТВО ЗА ПОПОЛНУВАЊЕ НА КОНТАКТ ФОРМАТА

  Во првото поле внесете го Вашето Име и Презиме.

  Во второто поле внесете ја Вашата e-mail адреса за комуникација.

  Во полето „Предмет“ внесете текст соодветен на причината поради која ја испраќате пораката. На пр. „Апликација за упис“,  „Барам информација за упис“, „Информација за Факултетот за __________“ и сл.

  Во полето „Порака“ внесете текст со содржина соодветна на предметот на пораката.

  Пополнете ја формата и кликнете „Испрати порака“

  Очекувајте повратна порака од Универзитетот на е-mail адресата што ќе ја наведете.

  УСЛОВИ ЗА УПИС И PDF АПЛИКАЦИЈА   

  Повеќе информации за условите и потребните документи за запишување на I и II циклус студии во академската 2020/21 година, можете да добиете на следниот линк:

  УПИСИ 2020/21

  На линкот можете да преземете и pdf апликација за упис (за електронско пополнување) која што заедно со скен од потребните документи ја испраќате на e-mail адресата [email protected], како on-line алтернатива за уписот во академската 2о20/21, наместо да доаѓате лично на Универзитет.

  Останете во добро здравје.

  Студирајте Европски!